The best Side of عرق نعنا
The best Side of عرق نعنا
Blog Article
تحلیل برنده ورم ها، لطیف کننده، بازکننده انسداد و مفرح قلب، جهت بیماری اعصاب مانند سردرد، تشنج، افسردگی، کابوس و وسواس و بیماری های مفاصل مفید است. به تنهایی مسهل بلغم و سودا و با بنفشه مسهل صفرا می باشد.
پیام در واتس اپ هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
دمنوش نعناع فلفلی یک انتخاب ایده آل قبل از خواب است زیرا به طور طبیعی بدون کافئین می باشد.
دمنوش نعناع فلفلی خوشمزه است و به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شود. شما می توانید آن را به صورت چای کیسه ای یا یا برگ های تازه و خشک شده تهیه کنید.
طرز تهیه یک مشت کوچک بادرنجبویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.
طرز تهیه یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش، با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
گیاه معجزه گر قوی، مقوی اعصاب، ادرارآور، پاک کننده ریه ها، بادشکن، تسکین درد کبد، برای تنگی نفس، بیماری های عصبی و تشنج، تقویت معده و بدن مفید است، ضد عفونت کلیه، صفرا، بلغم، دلهره، اضطراب، آسم، ???? ?????? زکام، سیاه سرفه، دردهای رماتیسمی استخوان و کمر، سنگ کلیه و مثانه، کیسه صفرا، میگرن، بی خوابی و غلظت خون می باشد.
نعناع به دلیل خواص ضدعفونیکننده و ضدباکتریایی خود میتواند به حفظ پوست سالم کمک کند. اثر آرامشبخش و خنککنندگی نعناع نیز میتواند در کاهش خارش و التهابهای پوستی مؤثر باشد.
فواید توت فرنگی برای درمان بیماریها + مضرات و ویتامین های توت فرنگی فال حافظ
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
همین طور، مطالعه ای توسط گوکالپ کانون و همکارانش مشخص کرد که منتول موجود در نعنا خاصیت ضد میکروبی دارد و می تواند از بروز عوامل بیماری زا جلوگیری کند. روغن نعنا به لحاظ خواص ضد باکتریایی غنی است و از رشد باکتری ها جلوگیری می کند.
با افزایش گردش خون در مغز، موجب ریلکس شدن و کاهش سردرد می گردد. همچنین باعث کاهش سردرد ناشی از سوء تغذیه می شود. نه تنها چای آن، بلکه رایحه روغن نعنا نیز باعث بهبود سردرد می شود.
یکی از عوارض جانبی دمنوش نعناع، اختلالات جدی معده است. اسهال، درد عضلانی، گرفتگی عضلات، خواب آلودگی، رعشه و افت ضربان قلب از عوارض مصرف بیش از حد دمنوش نعناع است، پس در مصرف آن زیادهروی نکنید.
استفاده از مطالب سایت سومیتا در دیگر سایت ها تنها با درج نام و لینک منبع (سومیتا) مجاز می باشد.